Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 17 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #187007
    webbinnovation
    Deltagare

    Det stämmer som GregerA säger, dock finns enstaka undantag som kanske gjort dig förvirrad. Det handlar om när hemsidan i sig är produkten och som kräver CE-märkning, t.ex har jag för mig att vissa digitala vårdtjänster kan räknas som medicinteknisk utrustning och därmed har CE-märkning.

    Jag är dock inte verksam i den branschen, så ta inte mitt ord som lag =)

    #186376
    webbinnovation
    Deltagare

    Hej, helt okej sida ändå. Snygga produktbilder och inga uppenbara fel. Men designmässigt finns lite förbättringar…

    Toppmenyn är lite väl stor. Hade varit klokt att slå ihop elementen så allt hamnar på en rad.

    Loggan är även väldigt suddig på retinaskärmar. Hade varit bra att vektorisera den, eller åtminstone göra den i dubbelt format och sedan “trycka ihop den” så blir den tydligare.

    Att “kr” kommer till vänster om priset är ju tossigt. Ska vara enkel inställning under woocommerce som du enkelt kan ändra.

    Den blåa listen med info om fri frakt känns störig. Bättre lägga in texten “fri frakt” i sidhuvud eller på produktvisningssidan.

    Lycka till! Behöver du webbhjälp så hör gärna av dig

    #186375
    webbinnovation
    Deltagare

    Hej Dan, inte så pjåkig början men finns definitivt småfix här och där. Är viktigt att ingjuta förtroende när man driver nätbutik eftersom konkurrensen är hård.

    Marginaler. En nybörjartabbe inom webbdesign är att trycka ihop allt för att man tror att ju mer som händer desto proffsigare ser det ut. Gör istället en sisådär 40-50px marginal mellan varje sektion så ser det inte så grötigt ut.

    Prisspann. Istället för “pris 123-321kr” så hade jag ändrat så det står “Pris från 123kr” vilket är mycket tydligare.

    Brunt. Funkar om det är enkelton som i loggan, men tonat som i menyn drar det endast tankarna till en mindre trevlig sak.

    Produktbilder. De är väldigt små och otydliga i översikten. Jag hade lagt dem ovanför texten och även avdelat de olika produkterna med någon ram etc.

    Texten “äntligen” på startsidan. Svenskar är fega och vågar inte prova nya saker, så att skylta för mycket med att sajten är helt nyöppnad och inte etablerad är onödigt.

    Samt en massa småsaker, som kanske bara vi proffs stirrar oss blinda på =) Om du behöver hjälp att lyfta det hela så kan jag hjälpa dig mot betalning, till forumkompispris. Du hittar mina kontaktuppgifter på http://www.danaco.se

    #186353
    webbinnovation
    Deltagare

    Tack! Behöver ingen hjälp med SEO, men däremot hade jag gärna fått in en bra artikel i en stor blogg eller nättidning med riktiga besökare (som riktar sig till småföretagare) och inte endast för sin starka länkkraft. Hör gärna av er i PM med förslag.

    Ska bygga in möjlighet till gratis demokonto inom kort. Har en del besökare på sajten nu, men få registreringar. Steget till att prova är nog lite för stort (stor konkurrens just bland nyhetsbrevstjänster). Med demokonto får man åtminstone in besökarens uppgifter och kan ge info och erbjudanden.

    #186331
    webbinnovation
    Deltagare

    Har skrivit en presentation som finns nederst på sidan “kundservice”. Vi svenskar är inte vana vid att “skryta” om oss själva haha men förhoppningsvis ger det lite mer förtroende för tjänsten

    Tack för all feedback!

    #186325
    webbinnovation
    Deltagare

    @fgisslen 93641 wrote:

    Jag håller med. Känns tryggt att att veta vem/vilka som står bakom. Speciellt om man ska känna sig tillräckligt trygg för att betala för en tjänst.

    Supersnygg hemsida!

    Tack för input! Ska skriva en presentation på sajten.

    #186311
    webbinnovation
    Deltagare

    Någon form av “factoringtjänst” behöver du eftersom du inte vill ta risken själv. Fortnox har en fakturatjänst som är prisvärd och även erbjuder fakturaköp/factoring.

    #186306
    webbinnovation
    Deltagare

    @KSP 93618 wrote:

    Snygg sida och verkar vara bra tjänster!

    Jag skulle dock vilja ha lite mer information kring vilka som står bakom bolaget och vilken erfarenhet du/ni har.

    Det hade också varit fantastiskt om man kunde få tillgång till någon slags demokonto med “dummy data” så att man får en känsla av hur verktyget faktiskt ser ut.

    Dra ett PM om du vill bolla lite tankar/ideer :)

    /Patrik

    I en första version av presentationssidan fanns det faktiskt en del info om mig själv, men som jag valde att ta bort (kändes lite egocentriskt). Är självlärd webbdesigner som pysslat med det från och till i hela mitt liv, började bygga hemsidor som 11-åring och alltså hållit på i över 20 år. Sa upp mig från en webbyrå nyligen då jag kände att jag ville köra eget företag på nytt. Tycker du det är svårt att “lita på erbjudandet” eftersom det är otydligt vem som står bakom?

    Har valt att inte ha demokonton utan istället visar screenshots och en video med delarna i tjänsten. Tanken bakom det, är att varken nyhetsbrev eller spårning av sökmotorplaceringar är någon “quick fix” så om man får en veckas provperiod ger det inget märkbart resultat utan är i så fall endast för att visa hur gränssnittet ser ut. Tänker jag rätt?

    Jag har dock valt att sätta ett lågt pris för att minska steget till att registrera sig och prova tjänsten. Har inte heller någon uppsägningstid.

    Är det en tjänst du skulle vilja använda? I så fall varför, eller varför inte?

    #186303
    webbinnovation
    Deltagare

    Det är hård konkurrens på Google Ads. Har man inte en hel del cash att satsa blir det nästan omöjligt finoptimera en kampanj. Men om man är nöjd med att få ett par klick då och då som komplement till övrig marknadsföring kan det vara okej att sätta en snål CPC-budget sisådär 5kr/klick.

    Ett bättre alternativ kan vara att sätta en remarketing-målgrupp dvs enbart visa annonser för de som redan har besökt din webbplats. De klick man får då är redan intresserade av dina tjänster/produkter, men det kräver förstås att man redan har lite rullning på sidan.

    Som andra har sagt. Med snål budget är det bättre satsa på SEO, kreativitet och tålamod.

    #186271
    webbinnovation
    Deltagare

    Er produkt tror jag har stor potential att marknadsföras word-of-mouth eller via en följarskara som ni redan har på gång. Instagram, receptsajt, nyhetsbrev etc.

    Det finns en app där användare kan recensera ölsorter, vilket en polare till mig använder flitigt. Den heter Untappd och kan vara bra ställe att synas på, men kräver ju förstås att ni även gör en bra produkt eftersom det är riktiga ölkännare som finns där =)

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 17 totalt)