Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 12 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #169753
    Freerole
    Deltagare

    @Coolkids 71361 wrote:

    Instagram! Facebook fungerar inte riktigt längre , folk kan välja bort alldeles för mycket, men instagram har varit guld värt för oss, gratis, och man får en personligare känsla.

    Kanske inte fuktar för er. Men jag tror inte på att “Facebook fungerar inte riktigt längre”. Vi har otroligt mycket trafik från Facebook och det ökar hela tiden.

    #169752
    Freerole
    Deltagare

    Jag tror absolut att det finns intresse. Vet inte hur andra jobbar med vi nyttjar just denna typ av tjänster för länder i norden. Dock sköter vi all logistik från Sverige. Om jag var du skulle jag strunta i logistikdelen och fokusera på tjänster som översättning av texter, kundtjänst, sköta Facebooksidor på Tyska åt Svenska företag, returer (är ifs logistik) mm. Säg till mig när du kommit igång. Vi skulle ha stor nytta av en sådan partner för expansion till Tyskland.

    Förutom det så är ju Tyskland en svår marknad att framgångsrikt etablera sig på för Svenska företag. Många har bitit i det “sura” och inte lyckats. Det kanske finns kanske andra grejer som ni skulle kunna erbjuda som gör att Svenska företag kan bli mer framgångsrika med sina nyetableringar i Tyskland? Det verkar vara stor skillnad på marknader och mentalitet mellan Svenskar och Tyskar.

    Lycka till!

    #169006
    Freerole
    Deltagare

    Ser riktigt bra ut tycker jag. Håller med om att det bör finnas text. Jag kan också undra över vad det är för material i de olika produkterna, går de tvätt osv.

    #168603
    Freerole
    Deltagare

    Mitt tips är att ringa potentiella kunder. Ring, ring och åter ring. Gör du 10 samtal om dagen kommer du få 2 nya kunder varje dag (80/20-regeln är grym inom försäljning). Det finns inga genvägar!

    #168582
    Freerole
    Deltagare

    Då var det klart att man fick biljett. Tack för det :)

    #168570
    Freerole
    Deltagare

    Vi har tidigare kört med min. order 300:- i många år. Men efter kunders önskemål har vi tagit bort det. Vi har dock inte fraktfritt (kör det som kampanj ibland) så det är ändå få ordrar som är på små belopp då frakten 60-70:- tillkommer även om du beställer en grej för 20:-.

    #168569
    Freerole
    Deltagare

    Tror inte det finns något som översätter text åt en utan det får man nog göra själv. Vi översätter all text själva dvs manuellt.

    #168526
    Freerole
    Deltagare

    @HåkanBråkan 69926 wrote:

    “Nothing sucks like an Electrolux”.

    Den är ju klockren! Tror den skulle funka fint som PR i dag :)

    #168525
    Freerole
    Deltagare

    Jag tror ganska hårt på att köra på det språk som talas på den marknaden man vänder sig till. Det är en del jobb med översättningar osv men jag tror man tjänar på det i längden. Lycka till!

    #168470
    Freerole
    Deltagare

    Hej!
    Peter Medin heter jag och jobbar på Slöjd-Detaljer. För er som inte känner till oss har vi sedan 1960 såld produkter och förbrukningsmateriel för hobby och hantverk till främst skolor och privatpersoner. Det började med postorder och 1997 lanserades första e-handelsplatsen. Idag står e-handeln för 80% av omsättningen och vi finns i alla nordiska länder. Vi har även två egna butiker och ett antal ÅF.

    Min bakrund är inom IT-branchen där jag jobbat som konsult och säljare inom nätverk och kommunikation. År 2011 gjorde jag en projektplan för en expansion av Slöjd-Detaljers verksamhet mot privatkonsument och det ledde till att jag slutat mitt dåvarande arbete som säljare och började på Slöjd-Detaljer. För övrigt är Slöjd-Detaljer ett familjeföretag som ägs och drivs av min familj därav min koppling till företaget.

    Sedan min start på bolaget har vi gjort en hel del olika projekt för att ta några kliv framåt inom e-handel och då bla byggt och lanserat en ny e-handelsplats med allt vad det innebär. Nu skall bara resten av världen erövras :)

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 12 totalt)