Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #112391
    Kalle.Blohm
    Deltagare

    Jag håller med Gustav, ni har lyckats väl i er annonsering men det är alltid svårt att säga vad som är bra och dåligt, det beror på branch, produkt, konkurrens m.m. Jag har varit med om exempel på CTR från 0,5-50%. Dock är det riktigt bra att du mäter och ifrågasätter dina resultat. Jag vet inte om detta hjälper men du kan gå in på vårt newsroom och kika under fliken PPC. Där finns en del tips och idéer som kanske kan hjälpa dig. Lycka till i ditt fortsatta arbete

    #112390
    Kalle.Blohm
    Deltagare

    Intressant diskussion, tack för alla ärliga inlägg. Jag vill bara rekommendera Googles egen “grundhandbok för Sökmotoroptimering”. Googla på “Googles handbok för SEO” och så finner ni den på 1:a resultatet. Välj sedan svenska och vips…kunskap som räcker länge. Lycka till!

    #112389
    Kalle.Blohm
    Deltagare

    Jag håller med Mats, provvecka är alltid att rekommendera om det nu är intresserade besökare du önskar till din hemsida. Jag antar att du har målomvandling eller e-handelskoppling aktiverat i Google Analytics och då kan du enkelt se hur trafiken har konverterat från den trafikkälla som länken representerar. Jag vet inte om detta hjälper dig men kika in på vårt newsroom och kolla under fliken “PPC” där finns en artikel om omvandlingsspårning i Adwords. Lycka till!

    #111164
    Kalle.Blohm
    Deltagare

    Läs gärna vad våra kunder anser om oss i vår senaste Nöjd Kund Index MediaAnalys.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)