Forumsvar skapade

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #175995
    JoelDavidsson
    Deltagare

    Om man som handlare har ett prickfritt “track record” borde dom väl kunna släppa igenom alla produkter direkt och sedan kontrollera i efterhand istället? Hade varit kanon för oss handlare och rimligen minskat pressen lite på gänget som granskar på Fyndiq?

    #160275
    JoelDavidsson
    Deltagare

    Hej! Jag heter Joel Davidsson och driver tillsammans med min fru Sanna webbshopen Bobby Harper. Butiken driver vi vid sidan om våra ordinarie arbeten (i mitt fall som verksamhetsutvecklare på ett it-företag).

    Jag har tidigare jobbat med webb på ett konsultbolag och har under flera år från och till funderat över möjligheten att själv driva en webbshop. I höstas gjorde vi slag i saken och sedan några månader kan man nu köpa snygga strumpor hos oss!

    Efter att ha kollat runt på några olika plattformar föll vårt val på Kodmyran. Det har vi aldrig ångrat och vi tackar gärna Katrin och Erik även här för all den hjälp vi får!

    Periodvis har jag varit en ganska flitig besökare på ehandel.se och jag är djupt imponerad över den samlade kunskap och den stora hjälpsamhet som finns på forumet. Verkligen kul!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)