Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #182355
    Jens.Lundgren
    Deltagare

    Varför inte WordPress/Woocommerce? Snudd på gratis, extremt lätt att designa och underhålla, enkelt att SEO optimera och massvis av bra plugins. Extra betalningslösningar brukar även kunna integreras tämligen smärtfritt.
    Vad det gäller teman kan jag rekommendera Enfold (69$ engångsavgift). Vill du spara pengar bör du även undvika de flesta svenska webbhotellen. Webhotell så som siteground, hostgator m.m. är betydligt billigare och håller hög kvalité.

    Generellt anser jag att man behöver en väldigt bra anledning för att inte använda WordPress.

    #182354
    Jens.Lundgren
    Deltagare

    Jag tycker det är fullt rimligt att garantera en position, klienten betalar trots allt för en tjänst, och kommer du inte i topp 3 för de sökord du vill ranka för så är det inte mycket värt. Är du inte övertygad om att kunna uppnå detta bör man inte ta sig an klienten överhuvudtaget. Vi garanterar alltid topp 3 till våra kunder, däremot förbereder vi dem på det ibland tar längre tid än förväntat eftersom det inte går att förutse hur konkurrenterna agerar samt Google uppdateringar m.m.
    Vi garanterar dock i regel aldrig position 1 för ord med väldigt hård konkurrens även om vi skulle kunna göra det, eftersom det ibland inte vore lönsamt kundens del sätt till den tid och resurser det tar.

    #182305
    Jens.Lundgren
    Deltagare

    Instämmer med Oscar. I regel rekommenderar jag endast folk som säljer produkter till någorlunda breda målgrupper samt produkter som kan klassas som “impulsköp” att annonsera på FB. Säljer du snygga halsband eller dylikt kan det funka, säljer ni tjänster eller dylikt har jag svårt att se det vara speciellt lönsamt. Vet inte exakt vad det är ni säljer så kan inte säga något med säkerhet, men Google Adwords är i nästan samtliga fall ett bättre alternativ. Där kan ni justera målgruppen mycket bättre samt se mer detaljerad statistik så att ni därmed kan optimera era kampanjer på ett bättre sätt. Finns det redan efterfrågan på produkten ni säljer brukar även sökmotoroptimering vara det mest lönsamma alternativet på lång sikt. Det ena utesluter givetvis inte det andra.

    #182304
    Jens.Lundgren
    Deltagare

    Varför inte använda WordPress/Woocommerce? Populär lösning som är i stort sett gratis med massor av support m.m. WordPress är även enkelt att underhålla och styla själv utan att behöva blanda in dyr tech-support om något går fel eller du vill göra ändringar. Det är även väldigt SEO-vänligt. Pratar ofta med mindre E-handels klienter som har valt bort WordPress för diverse dyra lösningar, har hittills inte påträffat något fall där det har inneburit annat än huvudvärk och extra utgifter. :-)

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)