Forumsvar skapade

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #115923
    Henrik lindh
    Deltagare

    Använder Eurofinans sedan några år. Jag skickar en påminnelse där det framgår att om de inte betalar inom 7 dagar överlämnas ärendet till inkasso med inkassoavgifter som följd. De flesta betalar efter den påminnelsen.
    Några få kunder per år går till inkasso och då betalar kunden snabbt, det konstiga är att flera kunder som jag skickat till inkasso återkommer för nya köp från oss, fast då via betalkort…
    Har bara bra erfarenheter av Eurofinans, rekommenderas. Hyffsat billiga och väldigt trevliga.

    #115861
    Henrik lindh
    Deltagare

    @Parvelito 11777 wrote:

    Finns det någon maskin som är mer driftekonomisk än andra, i ditt tycke?

    Tumregeln är ju större maskin desto lägre tryckkostnad, men då kostar ju maskinen betydligt mer i inköp. Vilken maskin (storlek) man bör välja beror på hur många försändelser man har per dag, i snitt.
    Jag säljer inte maskiner själv, längre, så det bästa är att du rådfrågar någon säljare på Pitney Bowes eller Neopost som båda säljer bra maskiner.

    Patroner till Pitney Bowes DM50 (ganska liten, väldigt vanlig maskin) tar vi 324 kr för de räcker till ca 800 tryck (om du bara skriver frankostämpeln och ingen extra reklamlogga eller text) vilket ger ungefär 40öre per tryck.
    Sedan tillkommer serviceavtal/konto hos maskinleverantören för att kunna ladda maskinen med pengar och uppdatera portotabellen i maskinen (från 700kr/år).

    #115831
    Henrik lindh
    Deltagare

    Det är inte HP 45A patroner i DM50, formen påminner om 45A men PB patroner är mindre och med annan infattning.

    #115811
    Henrik lindh
    Deltagare

    Det finns ju alternativ till Pitney Bowes ganska dyra färgpatroner. ;)
    Frgpatron till Pitney Bowes, Francotyp & Secap frankeringsmaskin.

    #114123
    Henrik lindh
    Deltagare

    Samma sak här, endast något enstaka har försvunnit (eller blivit blåst av kunden?) genom åren. Större ordrar med högre värde skickas som paket eller rek.

    #113167
    Henrik lindh
    Deltagare

    Jag kör både adwords och annonser på bing. Nästan 100% av besöken via annonserna kommer från google. Pengarna man sätter in hos Bing räcker dock länge, så varför inte ha annonser där med? Skadar ju inte.

    #112912
    Henrik lindh
    Deltagare

    Jag finns inte så långt från dig, Askeby mellan Linköping och Norrköping. Skulle vara intressant att utbyta lite erfarenheter även om vi har ganska skilda produkter och kunder (gissar jag).
    Skicka PM.

    #111503
    Henrik lindh
    Deltagare

    Jag tror det beror väldigt mycket på vad man har för kunder.
    Har själv nästan uteslutande företagskunder. Körde en kampanj där kunden fick ett USB-minne om de handlade över en viss summa. Denna kampanj gick väldigt bra. Just den perioden var det fler kvinnor som referens, vet inte om det generellt är så eller om det var en tillfällighet.
    Gratis frakt och liknande tror jag lockar privatkunder mer.
    Enkelhet med få klick för att få sin “premie” är nog en avgörande punkt också.

    #110713
    Henrik lindh
    Deltagare

    Bytte häromdagen till texttalks lösning. Dök upp några frågor medan jag konfigurerade shopen (säljer bla till utlandet), jag tycker jag fick bra, snabba och korrekta svar från deras support. Rekommenderas.

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)