Forumsvar skapade

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #183923
    fr1ppe
    Deltagare

    Vanligast och mest naturligt är att öppna i samma fönster, dvs tar besökaren vidare på din sida. Det är ju vad du vill dem skall göra. Det rekommenderar jag.

    Det andra förekommer också.

    #183922
    fr1ppe
    Deltagare

    Ring skatteverket, dem är mycket behjälpliga och berättar precis vad du behöver göra :-).

    #179271
    fr1ppe
    Deltagare

    Svårt att ge bra råd utan veta vilket affärssystem det är. Vi kör iallafall Magento som plattform till vår e-handel, med ett köptema som grund som har “det mesta” och med lite egen kunskap så blev det väldigt prisvärt. Till vår fysiska butik har vi Magento sammankopplat med Specter butikssystem. I denna “veva” ingår såklart allt med unifaun och klarna kopplingar så allt rullar på smidigt med minimal arbetsinsats. Framförallt så är det skönt med synkade lager mellan butik & online.

    #161347
    fr1ppe
    Deltagare

    Väldigt viktigt – repsonsiv sida är det du skall satsa på, du ökar konverteringen på mobil och tablet. Mobil + tablet står för fler transaktioner än desktop hos oss samt att mobil vs desktop har lika många sales.

    #161231
    fr1ppe
    Deltagare

    Vi har precis själva tagit detta steget oh genom geo targetad fb annonsering fått upp ett bra flöde även i den fysiska butiken för små pengar. Dock skiljer det sig såklart på branscherna. PMa så kan du få mobil nummer där jag kan svara på lite frågor om du önskar.

    Instämmer med tidigare talare att det stärker ens varumärke. Ger andra små fördelar också då man kan träffar kunder IRL.

    Vi bytte ut vår 3PL mot denna fysiska butik, samma månadskostnad inkl personal men ännu en försäljningskanal.

    #161043
    fr1ppe
    Deltagare

    Hej!

    Det är specters kassasystem vi använder. Supersmidigt och lätt. Sen så ang orderhanteringen från e-handeln så går det in i specter där all kund data syncas, skriver ut plocklista och sedan koppling via unifaun så är allt klart och dags att skriva ut adressetikett med ett klick. Mycket smidigt. Spevter har mycket fler funktioner än så men vi har börjat basic och är supernöjda. Bokföringen underlättas också.

    Kassan känns komplett och bra, kvitto/kortterminal direkt kopplat mot kassan, kontanter mm. Sen så får vi ny order så får butikspersonal ett pling, de går och plockar undan varan(orna) direkt så de försvinner ur butiken om de inte är på lagret redan. Hojta till om du/ni har fler specifika frågor på hur det fungerar så hjälper jag gärna :-)

    #161040
    fr1ppe
    Deltagare

    Hej!

    Du menar att sammankoppla en fysisk butik med magento ehandel? Detta har vi gjort och använder oss utav Specter som “uppdaterar lagert i magento” direkt det sker försäljning i butik. Fungerar mycket bra samt att orderhanteringen är lättare genom specter (syncas med magento också såklart). Finns kopplingar för unifaun, klarna etc också för specter. Rekommenderas.

    #161039
    fr1ppe
    Deltagare

    Har också kikat på olika alternativ när det gäller smidigare hantering för kundtjänst och Zendesk verkar helt klart bra. Skall ta och testa detta.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)