Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 381 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #177307

    Lägg till tillverkare i feeden då? :)

    #176233

    Jag kanske missförstår dig, men relationen bredd<->höjd är ju konstant?

    Dvs, ditt exempel – om du ökar höjden från 5 till 10 cm så är faktorn 2. Ta den förra bredden och multiplicera med 2 så har du den “nya” bredden.

    #173667

    Det finns TYP i Google Webmasters Tools. Förmodligen där du sett det?

    #172967

    @tonys 75220 wrote:

    Hej Jimmy,
    Den information om “få ner beställningar från fyndiq till er plattform” som du har läst gäller i standardutförandet, men kan göras oftare.

    Jag beklagar om inte säljavdelningen har svarat er tidigare. Vad jag förstår var ni inte ut efter en frontend dvs webshop alls utan endast backend kopplingar. Det är kanske inte riktig vår grej eftersom vår orderbok är nästan alltid full med vanliga webbshoppar.
    Sedan tidigare har ni också sagt att ni kan börja betala först efter 6 månader där vi har endast förskottsbetalningar. Men självklart borde vi har svarat er!

    Oftast är det är begränsningar i Fyndiqs/Traderas API/system som sätter stopp.

    Du tycker väl inte på riktigt att detta hör hemma på ett publikt forum va?

    #171126

    Även jag ställer mig i kören som rekommenderar Brath där jag har goda erfarenheter. Skulle också lägga en ganska stor slant på att Magnus och searchmint.se gör ett riktigt bra jobb.

    #171114

    Svaret på din fråga är givetvis ja; teoretiskt så dubblas antalet ordrar om du dubblar antalet besökare. Värt att tänka på är dock att man normalt börjar med “lågt hängande frukt”, dvs. billig och bra trafik som dock saknar volym. Så resonemanget håller inte hur långt som helst.

    Ovanpå det får man ju dock hoppas att några av de som faktiskt handlar en vacker dag kommer tillbaks ;)

    #170045

    @danielandersson 71797 wrote:

    Intressant, Länna har plockat bort rekommendationerna.

    Christoffer kanske kan upplysa?

    Vi (de) körde det förut, men det gav faktiskt inga resultat (med den implementationen iallafall). Vi körde ett tag “manuella” rekommendationer, och då funkade det helt OK – men så fort vi började med helt automatiska rekommendationer blev det rätt överflödigt på en mängd produktgrupper där det helt enkelt inte finns tillbehör. Alltså, en cykel har ju givetvis massor av tillbehör, men när man köper en cykelpump blir det rätt larvigt att visa upp “ska du inte köpa en cykel också”. Samma problem finns med kläder, skor osv.

    Det skulle förstås gå att styra med pris osv, men det gjordes inte. Kan dock tänka mig att det blir mycket mer naturligt med ert sortiment.

    #169949

    Sökmotoroptimering, Sveriges största SEO-blogg | Sökmotorkonsult.se och SEO-forum.se | Sveriges ledande forum inom sökmotoroptimering och internetmarknadsföring är väl två bra ställen att börja läsa på. Det finns nybörjarguider på båda, men man kan kanske behöva leta lite.

    Lycka till!

    #169758

    @wolfnoodle 71464 wrote:

    1% är 30 000 om jag inte räknar fel, 3500:- kostar affischerna, det är alltså 8 kronor per agerande kontakt

    Skriver du fel eller räknar du fel? Om du får 30.000 människor för 3500:- är det 11 öre per kontakt.

    Jag instämmer i kören kring att 1% som tar action förmodligen är en STOR glädjesiffra.

    #168352

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 381 totalt)