Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj SÄLJ: softisar.se

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #104449
    fgrsv
    Deltagare

    EDIT 2018-01-09: ändrar priset til bud med indikation om den nivå jag önskar erhålla. Slutade marknadsföra i november 2017, och i i år har det trillat in fyra ordrar på sammanlagt 2118:- ändå.

    Säljes: e-handel softisar

    Säljer min e-handel med Softisar. Den tuffar på av sig själv och ger några tusenlappar per månad. Finns en större potential om man är duktig på Adwords/Facebook/instagram-annonsering. Shopen är mycket enkelt: en enda produkt som säljs i 6 olika paket (10, 20 och 40 st/paket samt i två olika färger). Till detta även ett par kringprodukter (glidmedel, förtjockningsmedel, extra porto)

    En softis är en sexleksak för män, en lösvagina helt enkelt. Men inte vilken som helst utan originalet som startade trenden redan 2001. Läs mer på sajten: http://www.softisar.se

    Främsta anledningen till att jag säljer är enkel: barnen börjar helt enkelt bli så stora att de undrar vad det är för grejer som ligger i garderoberna på kontoret :-). Har inte riktigt lust att förklara det för dem ännu, dock… Sen är jag inte heller någon höjdare på att sätta ihop annonser som slår. Det tråkar av någon anledning ut mig att hålla på med facebook, adwords, analytics, instagram och så vidare…och av den anledningen tror jag att potentialen är mycket större än den jag lyckats skaka fram. Jag har sålt för cirka 34.000 mellan mitten av februari och fram till 2017-12-31. Snittorder ligger på 265:-. Den förra ägaren sålde för lite mer, 40.000 tror jag han sålde för sitt sista år innan jag tog över. Förr om åren sålde han så pass att han kunde leva på det, men de var innan det kom andra lösvaginor.

    När jag köpte sajten drevs den av a-shop (http://www.ashop.se) men jag lade över den i WordPress och butiksdelen drivs såklart av WooCommerce med ett specialtillverkat tema. Det är inte menat att vara snyggt eller modernt utan jag ville avsiktligt att det ska se ut som att sajten är 10-15 år gammal och etablerad ut. Dessutom är det optimerat för sajtens produkter genom att alla produkter listas snyggt i en lista på en och samma sida. Superenkelt för kunden att beställa med andra ord. Tänk på att många kunder är äldre män och de uppskattar en enkel webbshop, och därför är det bra att den ser gammal ut.

    Du kan ta betalt med Swish, Kontant, Paypal (både konto hos dem eller kontokort) eller vanliga kontokort via Stripe. Mycket enkelt och allt är fullt integrerat i butiken.

    Det fins drygt 2000 giltiga e-postadresser i kundregistret.

    Detta ingår

    – Drygt 17.500 softisar, försäljningsvärde runt 15-20kr/st (d.v.s. minst 262.500 kr)
    – Cirka 50 paket med glidmedel (5 engångs i varje paket), försäljningsvärde 20kr/st (1000kr)
    – Hysorb, runt 10kg (det är ett förtjockningsmedel som kan justera softisens motstånd), försäljningsvärde minst 25.000:-
    – Dymo labelwriter 450 för adresser, värde några hundralappar.
    – Adressetiketter, uppskattningsvis mellan 700 och 800 st
    – Sajt ”softisar.se”. WordPress med WooCommerce. Riktigt enkelt att sköta!
    – Kuvert. några stora och några små. Jag har aldrig använt dem utan alltid skickat i plastpåsar.
    – Plastpåsar att skicka i, uppskattningsvis strax under 100 st, kommer från mailingbags.nu
    – Facebook-sidor ”miss softie” och ”softisar”
    – Instagram-konto med 72 följare

    Pris BUD och jag säljer som privatperson. Exakta köpeskillingen sätter vi genom att räkna antalet Softisar på överträdelsedagen. Jag säljer dem för samma pris som jag själv gav: 4:50/st. Utöver det vill jag ha en liten slant för webbshoppen och alla tillbehör.

    Fördel om du kommer och hämtar grejerna strax utanför Växjö men jag skickar dem gärna på pall också om du vill.

    Jag säljer helst till dig som redan kan en del om e-handel. Du kanske har en butik och vill ha ett tillskott till din portfölj, helt enkelt. Eller så har du sysslat med e-handel eller annan handel innan och vill börja igen. Rena nybörjare är välkomna men jag vill redan nu flagga för att när butiker är såld så är den såld: jag har inte lust eller ork att supporta en ovan e-handlare/säljare för att få det att fungera. Är du van sen innan men lite rostig vad gäller det tekniska så är det en annan sak, då kan jag hjälpa dig att komma igång igen….men jag vill inte greja med butiken när den väl är såld.

    Jag har som sagt förvarat det i en garderob, man klarar sig med ungefär en vanlig Ikea-garderob av standardstorlek och då får man ändå plats över på några hyllor. Har du redan en e-handel med lite lager i separat utrymme så är det en baggis. Går nog rätt bra att lasta och förvara alltihop på en vanlig lastpall också.

    Hör av dig så får du bilder i mängder på alla sakerna. Och vill du prova produkten själv så skickar jag ett par stycken, eller bättre upp så gör du en enkel beställning på http://www.softisar.se – någon hundring kan ju due dilligensen vara värd? ;-)

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.