- Detta ämne har 30 svar, 14 deltagare, och uppdaterades senast för 13 år, 9 månader sedan av lancevancedance.
-
FörfattareInlägg
-
2 mars, 2011 kl. 00:25 #119824lancevancedanceDeltagare
@Thomas THL 16161 wrote:
Flinta var ju nåt man åt när man var 18 år tillsammans med potatissallad.
Fokus låg mer på de smarriga 2,8:orna man drack till….Grillad fläskfilé som legat i marinad över natten tillsammans med potatiskylftor/rotfrukter i ugn, haloumiost, egen coleslaw, ishavsröra samt en klick Lomanders Hot.
Vi grillar året runt hemma hos oss (inte lika ofta på vintern dock).
Ska man vara ärlig är man lite less på grillat i augusti/september.
Men att ta på sig jacka och ta med en sjysst whisky ut och grilla i december är underbart!
Grillat smakar riktigt gott när det är snö och kallt ute!Nu blir det grillat på lördag, inget snack om saken!
/Thomas
Kan bara hålla med om det med whiskeyn och grillning i december.
Själv bor jag i SKottland så är ni en whiskeyentusiast hade ni älskat whiskeysorterna de har här.
Edit: Sedan är jag faktiskt bara 22 så jag skyller min kärlek till flintastek på det
-
FörfattareInlägg
- Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.