Plus Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar Magento Leverantör?

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #97196

    Hej

    Håller på att planera ett byte till en ny plattform har funderat lite fram och tillbaka men det verkar som det landat på Magento.

    Har kollat lite på olika leverantörer och hittade först icommerce dom verkar ju mest anförtrodda dom enda som har Guld Partner Sigillet? Dock verkar det som vissa haft lite problem med icommerce ibland. Just nu verkar det som många av deras butiker nere server problem antar jag. Antar att ju fler kunder någon har desto troligare är det att någon får problem också.

    Jag vill ha en proffsig leverantör med mycket kunskap och stabil drift av systemet.

    Någon där ute som kan tipsa om en bra leverantör av Magento egna erfarenheter kanske?

    EDIT: Det visade sig vara min uppkoppling som spökade mot deras servers, dom låg inte nere det var bara mitt mobila bredband som inte kunde koppla upp mot deras servers. Hoppas att det löser sig vill gärna kunna editera sidan även med mitt mobila bredband. Verkar dessutom som fler magento shoppar har samma problem med uppkopplingen mot mitt mobila bredband, får forska vidare på vad det kan bero på.

    Lista på leverantörer: (Uppdateras löpande)
    Icommerce: Färdiga lösningar man hyr sedan butiken med deras moduler
    Improove: Skapar butiken som man sedan har i egen ägo
    Webbhuset: Skapar butiken som man sedan har i egen ägo

    #134528
    martinkiland
    Deltagare

    Jag har både positiva och negativa erfarenheter av icommerce. Nedgång på servar kan alla råka ut för, men vi har inte märkt av några problem idag iaf.

    Problemet med Magento är att det är väldigt svårt att hitta bra leverantörer. Dom som är duktiga som jag känner till och har haft kontakt med är Webbhuset, Icommerce och Improove. Av dessa tre jobbar Icommerce lite mer med färdiga paketlösningar som du hyr. Övriga två jobbar, om jag förstått saken rätt, enbart med skräddarsydda projekt, som du sedan äger själv. Sen finns det en del mindre webbyråer och frilansande utvecklare som jobbar med Magento. Men man har inte direkt en hel uppsjö att välja mellan.

    #134659
    Aros e-handel
    Deltagare

    Har ni tänkt er en hyrlösning eller en skräddarsydd butik?

    #134684

    Det är inte skrivet i sten jag gillar att ha full kontroll på saker men det viktigaste är att det funkar. Kommer nog vilja ha lite support med drift och underhåll.

    Det är också beroende på kostnader osv.

    #134795
    Php
    Deltagare

    Starta inte upp något påkostat abonnemang hos någon då magento kommer under 2012 uppgraderas till magento 2.0. Detta innebar att kommer att behöva designas från början. Javascript, prototype, rubbet

    #134796

    fyndshoppen: tack för länkarna

    Php: Tack för tipset kanske ska vänta med uppgraderingen tills Magento 2.0 lanseras då. Bara hoppas att den nya versionen kommer utan barnsjukdomar :)

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.