Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj Intresserad av att köpa färdig webbutik

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #100295
    ortax
    Deltagare

    Hej

    Precis som rubriken lyder så är jag väldigt intresserad av att köpa en färdig webbutik med eller utan lager. Det är heller inte så viktigt för mig vad det är som säljs på sajten idag, det enda kravet jag har är att inte ge prisförslag på butiker som säljer produkter inom erotik, våld, droger eller hälsa. Helt enkelt att detta är inget jag vill sälja. Alla andra är varmt välkomna att höra av sig till mig. Det som bör ingå i förslaget är:

    Avtal (logistik, tillverkare, grossister).
    Omsättning sedan start.
    Nuvarande SEO, alltså vad som gjorts tidigare.
    Vilka utgifter man har på shoppen i dagsläget.
    Vad som kommer ingå.
    Plattform.

    Om mig då:

    Jag har jobbat med webbutveckling och e-handel i många år nu. Vissa känner nog till mig som vvsmicke på detta forum. Men i och med att jag valt och gå som egen företagare nu så startade jag ett nytt konto.

    Nu har jag kommit i ett stadie där jag faktiskt vill styra en egen e-handel än att bara bygga upp dem, pga tidsbrist har jag valt att överväga och köpa en redan etablerad butik och jobba på den, även också okunskap i export/import. Skönt att få detta direkt vid köp.

    Så skicka mig ett PM eller mejla webbutik och pris. Har ni mer statistik att ge så som besökarantal osv så skicka gärna det också.

    info@mijomedia.se

    //Micke

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.