Plus Forum Övrigt Off-topic Har du några idéer om vad jag borde göra härnäst?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #205664
    bilnik
    Deltagare

    Hej! Jag har stött på ett stort problem med däcken på min traktor. Jag körde på en tuff väg och plötsligt kände jag hur det började vibrera. När jag kollade upptäckte jag att det var ett däck som var helt ojämnt slitet och det har till och med börjat få sprickor. Nu är jag jätterädd att det ska gå sönder när jag är ute och jobbar. Jag har inte råd att stå stilla, men jag vill heller inte riskera säkerheten. Har du några idéer om vad jag borde göra härnäst?

    #205665
    tobi
    Deltagare

    Jag känner verkligen igen dig! Jag hade också en liknande situation med min grävmaskin. Det första jag gjorde var att kolla trycket i alla däck, och det visade sig att det var för lågt på flera av dem. Det kan vara bra att även kontrollera däckens mönster och se om de är anpassade för det underlag du jobbar på. Jag köpte nya däck från entreprenad däck och det gjorde stor skillnad. Rätt däck kan förbättra både stabiliteten och livslängden, så det kan vara värt att investera i bra kvalitet!

    #205666
    carolinajames
    Deltagare

    Det är lätt att bli frustrerad när däckproblem dyker upp, men jag tycker att det är viktigt att ta ett steg tillbaka. Har du övervägt att se över din körstil? Ibland kan det vara så enkelt som att undvika de värsta ojämnheterna i vägen. Dessutom, att rotera däcken regelbundet kan verkligen hjälpa till att fördela slitaget jämnare. Det är också en bra idé att göra en grundlig inspektion av maskinen för att identifiera andra potentiella problem innan de blir allvarliga. Förebyggande arbete lönar sig alltid!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.