Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj Devy.se – 4 tecken domän till Salu

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #103618
    teriff
    Deltagare

    Säljer en av mina fina domäner i mitt Svenska webbkonto då jag flyttat verksamheten utomlands och ej jobbar med Svensk ehandel längre. Domänen är perfekt som varumärke eller modesida till och med Ehandel.

    Snabbfakta:
    ★Devy.se köptes för över 6 år sedan då det fortfarande gick att få tag på 4 tecken domäner, vilket idag är något svårare.
    ★Domännamnet är ett Modernt kvinnonamn i stuk med “Nelly” och öppnar många dörrar.
    ★Domänen antyder även på Engelska “Devided”(Devyded) som betyder separerad / uppdelad / bryta ifrån. Vilket lite kreativt ev kan användas för ett lite smart budskap för märket/hemsidan.
    ★Domänen innehåller endast 4 tecken & är lätt att skriva och att minnas

    Här kan du bygga allt ifrån ehandel, till blogg eller märke som lätt kommer att komma ihåg och vara enormt enkelt att skriva in i webbläsaren. Samt att desto kortare domännamn man äger desto mer seriös och desto mer förtroende till Kunder.
    ( Nelly.se vs DinModeButikOnline.se )

    Finns inget på Hemsidan, inga gamla ehandels system eller liknande. Detta är en clean domän du köper för det du vill göra!
    Vad det nu är om det gäller göra ett väskmärke, blogg, modeehandel eller shopping portal. Friheten är din!

    ps: Upptäckte nyss att hemsidan höll på att löpa ut om du kollar på Whois så förnyade just den (vilket ej har uppdaterats ännu ) och tänkte att nån annan kan ha glädje av den

    Kostnad: 4000kr

    Sura kommentarer och liknande undanbes, vet att det finns många haters på detta forumet, börja på meditation eller ladda ner happy songs på Spotify istället vet jag :)

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.