Plus Forum E-handelsforumet Ekonomi & Företagande Affärssystem

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #104662
    yotinai
    Medlem

    Hej, jag håller på att bli tokig på all administration och bokföringen.
    Vi har Wikinggruppen Webshop och säljer primärt begagnade varor. Har kanske 100 orders i månaden + inköp därå, och det blir ju en massa papper typ handskrivna inköpskvittot och sånt. Försäljningen är primärt via KCO.
    Skulle ett affärssystem hjälpa till här? Tänkte om det går att koppla till Wikinggruppen, Klarna och de inköp jag gör? Hur tänker ni?

    #185375
    Stefan72
    Deltagare

    Att hitta ett affärssystem är nog inga problem men har ni mycket handskrivna kvitton så lär ni ju fundera på hur ni ska lösa den biten. Då blir det ju till att ha en handdator med sig om ni är ute och köper in grejer. Alternativet är ju att skriva in verifikationer i efterhand men det minskar ju inte bördan direkt..

    #184168
    Jolo
    Deltagare

    Är det enbart bokföring du söker så titta på Speedledger, är rena drömmen att bokföra i. Allt bokförs automatiskt via ditt bankkonto så du behöver i princip bara trycka på ok för att godkänna. Gå in o titta på deras sida. Deras support är även fantastiskt bra, de har både telefon och chatt och svarar snabbt. De hjälper dessutom till med alla frågor du har, även specifika bokföringsfrågor som andra program tar betalt för att svara på. Från att bokföringen var fruktansvärd jobbig ( hade BL tidigare) så är det nu riktigt kul att bokföra.

    #185385
    Jolo
    Deltagare

    Tror de även har en app som du kan fota vanliga kvitton med så de kommer in i programmet automatiskt, detta har jag dock själv aldrig provat.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.