Sรถk
Stรคng denna sรถkruta.
ANNONS

Stadium ger sig in i M-handeln med ny sajt

Stadium ger sig in i M-handeln med ny sajt
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

Dela artikeln:

ANNONS

Det var mycket snack om mobila sajter och m-handel fรถrra รฅret. Mรฅnga tror att detta kommer bli รฅret dรฅ m-handeln exploderar pรฅ riktigt. Dรคrfรถr รคr det kanske inte sรฅ konstigt att en stor aktรถr som Stadium รคr fรถrst ut detta รฅr att lansera sin mobila sajt.

Stadiums nya mobila sajtNรคr Stadium fรถrst lanserade sin e-handel var det ett ganska ambitiรถst projekt och de vann till exempel Retail Awards inom kategorin e-handel.

Likasรฅ verkar Stadiums mobila sajt vara ganska ambitiรถs. Vi kรคnner i alla fall att den har fler funktioner รคn vad mobila sajter brukar ha och de verkar jobba mer med den skรคrmyta som man har pรฅ moderna mobiler.

Detta fรฅr oss att tรคnka pรฅ vรฅr diskussion kring olika skรคrmstorlekar och vรฅr nyhet denna vecka som behandlade responsiv design. Frรฅgan vi stรคller oss รคr om mobila sajter nu kommer att fรฅ fler och fler funktioner samtidigt som mobilerna blir kraftfullare, stรถrre och enklare att anvรคnda.

Det รคr en intressant utveckling minst sagt och vi stรฅr nog fast vid att vi รคnnu inte sett den optimala lรถsningen. Stadiums nya m-handel รคr dock trevlig och ni kan kolla in deras mobila sajt hรคr.

ย 

Relaterade nyheter:
Kommer framtidens E-handel vara M-handel

Dela artikeln: