Sök
Stäng denna sökruta.
ANNONS

E-handlare och inredningsjätte lanserar gemensam kollektion

E-handlare och inredningsjätte lanserar gemensam kollektion
Emma Bylund
Johanna Allhorn
johanna@ehandel.se

Dela artikeln:

Fjäder i hatten för e-handlare från Borås.

ANNONS

Det Boråsbaserade e-handelsföretaget Rebel Walls fick ett framgångsrikt 2018. Bland annat innebar året för bolagets del nya sajter och en ny vd.

LÄS ÄVEN: Rebel Walls slog 28 miljoner - lanserar i nytt land

Nu har företaget åter anledning att fira. Rebel Walls har nämligen lyckats med något som långt ifrån alla lyckas med; nämligen ett samarbete med H&M. Under en begränsad tid kommer tapeter från H&M Homes sortiment att säljas i Rebel Walls e-handel. Dessutom har tapetföretaget fått möjlighet att bidra till inredningen i utvalda H&M Home-butiker runt om i Europa, som också ska sälja Rebel Walls tapeter.

"Enormt stolta och glada"

Utöver ovanstående har samarbetet landat i en gemensam kollektion, som ska prägla utvalda delar av vårens sortiment hos H&M Home.

- Vi är enormt stolta och glada över att H&M Home vände sig till oss med sitt önskemål om skräddarsydda tapeter för sin eventyta i butik. Vad vi har gemensamt, utöver passionen för inspirerande interiörer och vackra detaljer, är att våra varumärken har sitt ursprung i Sverige och finns representerade med inredning i hem världen över, säger Emma Bylund, B2B Account Manager på Rebel Walls, i ett pressmeddelande.

LÄS ÄVEN: E-handlare i drömsamarbete med stor butikskedja

Dela artikeln: