ANNONS

När breddningen kräver en ny slogan på butiken

När breddningen kräver en ny slogan på butiken

E-handelsprofilen Anders Karlsson som driver ett antal nätbutiker, en konsultbyrå och gärna förespråkar dropshipping har nu breddat sin huvudbutik, med ett inte längre så passande namn.

ANNONS

Barahandtag.se meddelar idag att man breddar sortimentet. Förutom handtag och knoppar kommer man även ta in husgeråd som kastruller, skärbrädor och köksknivar.

– Vi tog beslutet att bredda oss i slutet av förra året och för en tid sedan fick vi klart med vår nya leverantör. Många av de besökare som kommer till oss är intresserade av att förnya eller fräscha upp sitt kök och nya köksredskap kan absolut bidra till detta, säger Anders Karlsson på Barahandtag.

Innan året är slut hoppas man omsätta 100 000 kronor i månaden på de nya produkterna. Det utökade sortimentet ska, precis som Anders gärna förespråkar, hanteras via dropshipping där leverantören skickar direkt till kund.

Detta är inte första gången Barahandtag breddar utan de kränger sedan tidigare även en del LED-lampor. Nu känns det dock som att namnet inte riktigt passar längre. Om lamporna kunde förbises så är det nu lika många kategorier av något annat utöver "bara handtag".

Inte bara handtag

Denna utveckling har fått Anders Karlsson att fila lite på butikens motto och slogan.

– De vi bollat idéerna med har pikat oss lite och vi har funderat på hur vi skall hantera det. Det blev ett litet tillägg som resulterade i 'Barahandtag - Mer än bara handtag' men vi fick förslag som 'Inte bara handtag' och liknande också, men vi tyckte det var någon slags negativ klang över det så det föll bort. Vi har ju faktiskt sålt belysning i ganska många år och det fungerar alldeles utmärkt så namnet kommer inte vara ett problem, säger Anders Karlsson.

Även om vi är övertygade om att Anders kommer kunna släta över faktumet att Barahandtag numera är mer av en köksbutik så kanske man ska överväga att inte specificera sig helt i butiksnamnet. Å andra sidan säljer inte CDON.com bara CD-skivor så namnet är uppenbarligen inte av speciellt stor vikt.

 

Källa: Press

Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se