ANNONS

Tradera satsar mobilt och pÄ nya betallösningar

Tradera satsar mobilt och pÄ nya betallösningar

Tradera lanserar under vÄren en rad förbÀttringar för att det ska bli enklare att sÀlja och köpa pÄ marknadsplatsen. TvÄ av de största satsningarna Àr omfattande investeringar i den nya mobila plattformen samt en integrering av Klarnas betalningslösning för företagssÀljare.

ANNONS

Tradera har under det senaste Äret sett en markant ökning i den mobila trafiken. I höstas gick den om trafik frÄn datorer och 55 procent av den totala trafiken kommer nu frÄn mobila enheter.

Andelen fortsÀtter att öka och för att möta kundernas behov har Tradera nu tagit fram en helt ny responsiv sajt. Man har Àven investerat i bÀttre betalningslösningar med bland annat en integrering av Klarnas betallösning, Klarna Checkout.

– Vi gör det nu möjligt för köpare att betala hur, var och nĂ€r man vill. SĂ€ljaren fĂ„r betalt direkt till sitt bankkonto oavsett hur köparen betalar, och för vĂ„ra företagssĂ€ljare Ă€r detta dessutom helt kostnadsfritt. Vi Ă€r mycket glada för samarbetet med Klarna som innebĂ€r enkelhet och valfrihet för vĂ„ra kunder, sĂ€ger Traderas VD Stefan Öberg

Större valfrihet

Lanseringen av Klarna Checkout som betalningsalternativ pÄ sajten innebÀr bland annat att företagssÀljare och köpare pÄ Tradera ges en Ànnu större valfrihet nÀr det kommer till hur man vill sköta betalningen efter avslutad affÀr.

– Klarna vill att det ska vara sĂ„ enkelt och tryggt som möjligt att handla pĂ„ nĂ€tet. Vi Ă€r dĂ€rför otroligt stolta över att fĂ„ samarbeta med Tradera. Vi ser fram emot att jobba tillsammans för att skapa en sĂ„ bra upplevelse som möjligt för de som handlar och sĂ€ljer med Tradera, sĂ€ger Sebastian Siemiatkowski, vd och medgrundare pĂ„ Klarna.

KĂ€lla: Press

Jimmy Andersson
jimmy@ehandel.se