ANNONS

Staples nästa handlare att prismatcha konkurrenterna

Staples nästa handlare att prismatcha konkurrenterna

Staples fortsätter att utmana Amazon. Nu meddelar kontorskedjan att man kommer att matcha priser frĂ¥n flera av sina konkurrenter. Prismatchningen gäller bĂ¥de i Staples butiker och pĂ¥ nätet och riktar sig mot andra Ă¥terförsäljare som säljer bĂ¥de on- och offline under samma varumärke.

ANNONS

Target och Best Buy är tvĂ¥ stora kedjor som satsat pĂ¥ att prismatcha sina konkurrenter pĂ¥ nätet. Nu hakar även kontorsgiganten Staples pĂ¥ och säger att man kommer att matcha priserna frĂ¥n Amazon och andra Ă¥terförsäljare med start den 3 november.

Hur länge prismatchningen kommer att pĂ¥gĂ¥ har Staples inte kommenterat men man kommer att matcha alla produkter som säljs och skickas av Amazon.com, samt alla Ă¥terförsäljare som säljer bĂ¥de pĂ¥ nätet och i butik under samma varumärke.

– Staples har förbundit sig att erbjuda bra produkter till marknadens bästa priser. Oavsett om Staples kunder handlar i butik eller pĂ¥ nätet kan de känna sig trygga med att de fĂ¥r tag i det de behöver till de lägsta priserna. BĂ¥de under julhelgen och efterĂ¥t, säger Alison Corcoran, Staples senior vice president för nordamerikanska butiker och marknadsföring pĂ¥ nätet.

Prismatchning med restriktioner

Staples säger dock att man har vissa restriktioner för vilka produkter och priser man kommer att matcha. Erbjudande gäller bland annat inte föremĂ¥l tillverkade av Ă¥terförsäljaren, presentkort eller telefonkort och inte heller tekniksupport.

Kedjan kommer inte heller att matcha priser knutna till nyöppningar av butiker, utförsäljningar eller liknande kampanjer. Inte heller de priser som gäller under Black Friday och Cyber Monday.

Källa: Internet Retailer

Jimmy Andersson
jimmy@ehandel.se