ANNONS

Ztory uppdaterar med klassiska tidningsurklipp

Ztory uppdaterar med klassiska tidningsurklipp

Ztory, prenumerationstjänsten för digitala tidningar och barnböcker, lanserar en ny funktion med inslag från den riktiga världen. Med hjälp av Clips blir det nu är det möjligt för läsarna att samla och dela med sig av det dom gillar mest.

ANNONS

Svenska Ztory grundades sommaren 2013 och i slutet av förra året fick man in nytt kapital för att ta sig an den snabbt växande och internationella digitala tidskriftsmarknaden.

I utbudet finns drygt 500 olika titlar och över 7000 nummer med obegränsad tillgång för 99 kronor i månaden. Prenumeranter har sedan tidigare möjlighet att skapa läslistor och bokmärka artiklar, nu har man lagt till en ny funktion med analoga vibbar, nämligen Clips.

– Vi vill ge våra läsare möjligheten att enkelt kunna samla på sig av upptäckter från tidningarna, precis som vi förr rev ut och sparade allt ifrån idolbilder till recept. Det ska vara lätt och kul att hitta tillbaka till sina tidigare upptäckter, men även möjligt att dela med sig av dom till andra Ztoryanvändare, säger Nima Samimi, vd och grundare av Ztory.

Förbättra läsupplevelsen

Med ett fingertryck på skärmen ska det vara enkelt att markera nya Clip. Läsare kan även samla sina Clips med egna Clipboards för olika intresseområden för att snabbt hitta spännande resmål, snabba bilar, goda recept eller tips och trix.

– Vi jobbar med att utveckla vår tjänst för att förbättra läsupplevelsen av publikationerna. Vi har analyserat läsbeteenden som vi nu för in i det digitala rummet, utan den fysiska världens begränsningar. Idag fotograferar läsare artiklar i tidningar och delar till vänner i sociala medier, dock utan att tidningen som artikeln presenteras i lyfts fram. Vi vill försäkra oss om att innehållet presenteras med högsta möjliga kvalité och med den aktuella titeln som tydlig avsändare, säger Nima Samimi.

Källa: Press

Jimmy Andersson
jimmy@ehandel.se