ANNONS

112. Retail & Fastighetspodden: Carl Setterberg - Epicenter / Epicenter Retail Community & framtidens detaljhandel

Välkommen till Retail & Fastighetspodden – podden där vi tar dig med bakom kulisserna på framtidens innovationer inom detaljhandel och fastigheter! I dagens avsnitt har vi ett riktigt spännande ämne – Epicenter Retail Community, den banbrytande plattformen för detaljhandelsinnovation med verklig påverkan.

Och vi är extra glada att ha med oss en fantastisk gäst, Carl Setterberg, Head of Epicenter Store, med lång erfarenhet från H&M där han drev innovation och utveckling och har en djup förståelse för globala kundupplevelser.

Carl är djupt involverad i Epicenters Retail Community och deras arbete med att forma framtidens detaljhandel. Vi kommer att prata om allt från hur man skapar nya kundupplevelser till hur teknologin förändrar detaljhandeln. Med Carls samlade expertis och insikter kommer vi att få en unik inblick i hur innovation verkligen kan skapa förändring och han kommer att beskriva hur handeln kommer att se ut i framtiden.

Så häng med oss i detta avsnitt där vi tar dig på en resa genom Epicenter Retail Communicty – där framtidens handel experimenteras fram just nu.

Om podcasten: I vår podd vill vi omfamna och belysa den viktiga kopplingen mellan detaljhandel och fastighetsbranschen. Dessa två områden är intimt sammankopplade och påverkar varandra på många sätt. Genom att bredda vårt fokus strävar vi efter att erbjuda en djupare förståelse för hur dessa sektorer samverkar och påverkar vår vardag. Här får du de mest intressanta och aktuella ämnena inom detaljhandel och fastigheter där vi kommer att fortsätta att bjuda in branschexperter, ledande företagsledare och innovatörer för att diskutera trender, utmaningar och möjligheter inom båda dessa sektorer.

Vill du komma i kontakt med Retail & Fastighetspodden?

Skicka ett mail till: retailpodden@gate46.se

Upptäck spännande poddar om e-handel, retail och andra relevanta ämnen för alla som arbetar inom e-handel. Poddarna på Ehandel produceras av externa aktörer och täcker olika aspekter av e-handel. Vill du synas i listan? Kontakta oss nedan.