ANNONS

Elly Pistol bakom Linda Piras och Shirin Amins succéresa: "SlutsÄld inom ett dygn"

ANNONS

Artisten och influencern Linda Pira har haft mÄnga framgÄngsrika lÄtar och har flertalet vunna priser och utnÀmnanden, frÄn bland annat Grammisgalan och P3 Guld, pÄ sitt konto. I dagslÀget har hon Àven tagit en aktiv roll pÄ sociala medier och driver ett Instagramkonto med nÀra 100 000 följare.

Nu har hon och vÀnnen Shirin Amin, personlig trÀnare, förelÀsare samt populÀr hÀlsoprofil pÄ sociala medier, nyligen kommit hem frÄn en lyckad lifestyle-resa. En resa som gick till Marbella dÀr tio deltagare, mellan 31 augusti och 4 september, fick hjÀlp och inspiration till att "utveckla trÀning och vÀlmÄende inifrÄn och ut".

Konceptet Àr unikt, det Àr inte bara trÀning och kost det handlar om, men Àven sjÀlvutveckling och att sÀtta goda rutiner i sin vardag för att fÄ balans och motivation, sÀger Linda Pira i ett pressmeddelande.

Totalt sponsrade fem företag resan, bland annat modevarumÀrket Elly Pistol som var en av storspelarna.

Linda Pira och Shirin trÀffar rakt in i Elly Pistol-mÄlgruppen med detta initiativ, sÀger Leila Kloo, vd pÄ Elly Pistol, till Influens.se.

Deltagarna fick bo tillsammans i ett hus pÄ spanska solkusten och trÀna pÄ bland annat gym och ute i naturen, och Elly Pistol sponsrade gÀnget med cirka 80 plagg.

Tog ni fram nya plagg speciellt för den hÀr resan?

Vi tog inte fram unika designs denna gÄngen, utan sponsrade med vÄra bÀstsÀljare som vi kÀnde skulle passa resans syfte, deltagarnas personliga stil och den spanska vÀrmen, sÀger Leila.

Duon fick idén om att skapa en hÀlsoresa för kvinnor, efter att under en lÀngre tid ha inspirerat med trÀnings- och kosttips online. NÄgot som följarna nappade pÄ direkt.

Resan var slutsÄld inom ett dygn, sÀger Shirin Amin.

Hur kÀnns det nu nÀr ni har kommit hem, gick allt bra? 

Resan slog alla vÄra förvÀntningar. Deltagarna hade stor respekt för varandra och det fanns en stor gemenskap i huset, systerskap skulle jag kalla det, sÀger Shirin och berÀttar:

En kvÀll hade vi en uppesittarkvÀll dÀr jag och Linda berÀttade om vÄra liv och de blev vÀldigt kÀnsligt för mÄnga av deltagarna och oss coacher. En vÀldigt fin och vÀrdefull stund.

Efter en sÄ lyckad debutresa, Àr nu Àr planen att hÄlla i minst fyra liknande resor varje Är.

Izabella Borowska
izabella@ehandel.se