ANNONS

111. Retail & Fastighetspodden: Calle Glaumann - Sånga / Sagan om Sånga

Välkommen till ett nytt avsnitt av Retail & Fastighetspodden! Idag tar vi er med till Sånga Säby – en plats med fantastisk natur, närhet till vattnet och imponerande lokaler, men som under åren fallit i glömska. År 2020 klev Calle Glaumann in med uppdraget att antingen sälja eller återuppliva anläggningen. Med sin långa erfarenhet inom hotell- och konferensbranschen valde Calle att ta sig an utmaningen och satsa på att ge platsen nytt liv.

Tillsammans med sitt team har han förvandlat Sånga till en levande destination som erbjuder äkta service, fantastisk mat och en upplevelse utöver det vanliga. I detta avsnitt utforskar vi de avgörande beslut som formade förvandlingen, hur pandemin både utmanade och stärkte teamet, samt hur en stark företagskultur byggdes upp från grunden.

Det här är historien om Sånga återuppståndelse, om att våga satsa när oddsen är emot dig och skapa en plats fylld med äkthet och gemenskap.

Om podcasten: I vår podd vill vi omfamna och belysa den viktiga kopplingen mellan detaljhandel och fastighetsbranschen. Dessa två områden är intimt sammankopplade och påverkar varandra på många sätt. Genom att bredda vårt fokus strävar vi efter att erbjuda en djupare förståelse för hur dessa sektorer samverkar och påverkar vår vardag. Här får du de mest intressanta och aktuella ämnena inom detaljhandel och fastigheter där vi kommer att fortsätta att bjuda in branschexperter, ledande företagsledare och innovatörer för att diskutera trender, utmaningar och möjligheter inom båda dessa sektorer.

Vill du komma i kontakt med Retail & Fastighetspodden?

Skicka ett mail till: retailpodden@gate46.se

Upptäck spännande poddar om e-handel, retail och andra relevanta ämnen för alla som arbetar inom e-handel. Poddarna på Ehandel produceras av externa aktörer och täcker olika aspekter av e-handel. Vill du synas i listan? Kontakta oss nedan.