Sök
Stäng denna sökruta.
ANNONS

Danska jätten intar Sverige - öppnar ny butik: "Mycket glada"

Kim Møller Mønster, vd för Ilva
Gör premiär den 11 oktober.
Nils Lund
nils@ehandel.se

Dela artikeln:

Den danska möbelkedjan Ilva växer på den svenska marknaden.

Den 11 oktober är det nämligen dags för bolaget att öppna sin femte butik i landet och det sker i Jönköping. Det beskrivs som ett viktigt steg i Ilvas tillväxtstrategi i Sverige.

Vi ser fram emot att välkomna både nya och återkommande kunder samt erbjuda vårt breda sortiment av möbler och inredningslösningar, säger Aynur Los, butikschef för Ilva i Jönköping, i en kommentar.

ANNONS

Den nya butiken tar plats på Bataljonsgatan 4B och får Asecs som granne. Här kommer det att erbjudas allt från soffor, sängar och matbord till inredningsdetaljer, belysning oich textilier.

Vi är mycket glada över att få expandera till Jönköping och ser fram emot att bli en del av detta fantastiska område, säger Ulrik Greve Jakobson, Retailchef på Ilva.

"En unik köpupplevelse"

Butiken besskrivs som modern med en estetiskt tilltalande atmosfär, där besökare ska kunna utforska de senaste trenderna inom möbler och inredning.

Vår målsättning är att erbjuda en unik köpupplevelse med kvalitativa möbler och utmärkt service, säger Ulrik Greve Jakobson.

Utöver den nya butiken i Jönköping har Ilva även en e-handel samt redan etablerade butiker i Helsingborg, Halmstad, Kristianstad och Malmö.

LÄS ÄVEN: Danska kedjan vill ta över Sverige - dissar IKEA i ny kampanj

Dela artikeln: