Sök
Stäng denna sökruta.
ANNONS

Uppstickaren utökar med ny hubb - efter mångmiljonavtal med Airmee

"Stärker vår kapacitet".
Nils Lund
nils@ehandel.se

Dela artikeln:

Last mile-speditören Movebybike utökar verksamheten med en logistikhubb, för vilken man tecknade ett hyresavtal den 22 september.

Den ligger på Rehnsgatan i centrala Stockholm och uppges vara särskilt utvald för att bättre addressera den nya miljözonen i Stockholms innerstad. Dessutom blir den ett viktigt komplement till bolagets hubb i södra Stockholm.

Det här möjliggör även en expansion norrut i huvudstaden.

ANNONS

Vår nya centrala hubb stärker vår kapacitet att hantera den ökade efterfrågan på hållbara leveranslösningar samtidigt som vi kan erbjuda snabbare och mer effektiva leveranser i Stockholm. Det är en viktig del av vår långsiktiga strategi att bygga ett nätverk av lokalnära hubbar som stöder våra kunders behov fullt ut för att stärka vårt kunderbjudande och vår tillväxt, säger Fredrik Videlycka, interim vd för Movebybike, i en kommentar.

Movebybike har också rullat ut en tillväxtstrategi, i samarbete med den strategiska partnern Airmee. De har ett avtal värt mellan 15 och 20 miljoner kronor per år, där Movebybike anlitas för utsläppsfria godsleveranser med el-lastcyklar.

Dela artikeln: