Sök
Stäng denna sökruta.
ANNONS

De blir först med Swish nya tjänst: “En efterlängtad uppgradering”

"Vi är mycket glada".
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

Dela artikeln:

I slutet av augusti så kom den, bland många, efterlängtade nyheten att Swish skulle införa återkommande betalningar. Konsumenterna som använder Swish ska nu alltså kunna hantera prenumerationer av olika slag inuti den populära betalappen. Swish kallade det automatiska betalningar.

LÄS ÄVEN: Swish lanserar ny betalfunktion: "Länge efterfrågad tjänst"

ANNONS

Nu meddelar jätten Klarna att de blir först att erbjuda återkommande betalningar via Swish.

Vi är mycket glada över att vara först med att erbjuda återkommande betalningar via Swish till våra handlare. Detta är en efterlängtad uppgradering från autogirobetalningar, som ger konsumenterna både snabbare, smidigare betalningar och en tydligare överblick, säger Björn Bryngelson, nordenchef på Klarna.

Utrullningen ska starta med Klarna men även Danske Bank. Med Swishs återkommande betalningar kommer alltså konsumenter kunna ge företag tillåtelse att automatiskt dra pengar för prenumerationer och andra återkommande kostnader.

Med denna tjänst möjliggör vi för användarna att betala med Swish i ännu fler situationer och hjälper dem samtidigt få bättre överblick och koll på sina återkommande betalningar, säger Urban Höglund, vd på Swish.

Dela artikeln: