Sök
Stäng denna sökruta.
ANNONS

Apoteket får ny CIO - efter miljonboten

Kamran Chohan och Hannah Schultz
Ny HR-chef tar även plats i ledningen.
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

Dela artikeln:

Apoteket meddelar nu att man stärker upp sin företagsledning med ett nygammalt tillskott och en internrekrytering. Företaget får nämligen en ny CIO i Kamran Chohan, som idag är chef för IT-säkerhet på Apoteket. Denna nyhet kommer inte långt efter att företaget fått böter på 37 miljoner kronor, efter brister i informationshanteringen.

LÄS ÄVEN: Tvingas böta 37 och 8 miljoner - efter GDPR-läckan: "Höga risker"

Apoteket får även en ny HR-chef i Hannah Schultz, som man nallar från Ica. Hon är utbildad farmaceut och har också tidigare jobbat på Apoteket.

ANNONS

Jag ser fram emot att få komma tillbaka till Apoteket och tillsammans med alla kompetenta och engagerade ledare och medarbetare få jobba för att fler människor ska må bra och leva ett liv i hälsa, säger Hannah Schultz i en kommentar.

"Glad att få ta ett bredare grepp"

Hannah Schultz tillträder vid årsskiftet medan Kamran Chohan tar över CIO-rollen redan den 1 oktober.

Resan jag hittills gjort inom Apoteket har varit fantastisk. Utvecklingstakten är hög och vi har på kort tid gjort stora förflyttningar, jag är glad att nu få ta ett bredare grepp och fortsätta utveckla verksamheten, säger Kamran Chohan.

Tidigare CIO:n Clas Artvin går vidare till nya utmaningar utanför Apoteket och tidigare HR-chefen Anna Rogmark kvarstår i företagsledningen “i en breddad roll kring juridik, säkerhet och beredskap”.

Dela artikeln: