Sök
Stäng denna sökruta.
ANNONS

Däckline intar Danmark - siktar mot 100 miljoner

Imad Doudar, vd på Däckline
Laddar nu inför nästa marknad.
Izabella Borowska
izabella@ehandel.se

Dela artikeln:

I över ett år har företaget Däckline förberett sig för den här milstolpen: Att lansera e-handeln i Danmark. Det som tog tid var bland annat att ta fram en algoritm som kopplar danska registreringsnummer till rätt däck och fälg, att sätta en prissättningsstrategi anpassad efter lokala förhållanden samt att översätta allt innehåll på sajten.

LÄS ÄVEN: E-handlaren knäckte koden - ska dra in 15 miljoner: "Nu gäller det"

ANNONS

Vi har arbetat intensivt med Daekline.dk för att säkerställa att vi kan erbjuda samma nivå av kvalitet och service som våra svenska kunder är vana vid. Att få registreringsnummer-algoritmen att fungera sömlöst med danska fordon var en utmaning, men vi är mycket stolta över resultatet, säger Imad Doudar, vd på Däckline, i ett pressmeddelande.

Nu är siktet inställt på nästa marknad, nämligen Norge. Dessutom ska bolaget, inom de kommande 12 månaderna, nå en omsättning på 100 miljoner kronor.

Norge har länge varit en mycket intressant marknad för oss. Vi har jobbat intensivt för att säkerställa att vår plattform och logistik är optimerade för de norska kunderna. Lanseringsdatumet håller vi dock hemligt för att säkerställa en smidig introduktion på marknaden, men vi ser fram emot att snart erbjuda norrmännen vår expertis, säger Imad Doudar.

Dela artikeln: