ANNONS

Jetshop hoppar pÄ Klarnas mobilvÀnliga Checkout

Jetshop hoppar pÄ Klarnas mobilvÀnliga Checkout
Christian Zanders, vd pÄ Jetshop
Jetshop

Jetshop utökar samarbetet med Klarna och integrerar nu kassalösningen Klarna Checkout i e-handelsplattformen Jetshop Commerce.

ANNONS

I förra veckan lanserade Jetshop en ny elastisk affÀrsmodell, Jetshop Elastic Commerce. NÄgot som innebÀr att teknik och drift skalas i takt med utvecklingen av e-handlarens försÀljningsvolymer. Nu slÄr man ett slag för smidigare betalningar genom att integrera Klarna Checkout i e-handelsplattformen Jetshop Commerce.

En kassalösning som Àr tÀnkt ska öka konvertering, speciellt pÄ surfplattor och mobiltelefoner dÄ kunderna bara behöver uppge sin mejladress och sitt postnummer för att handla.

– Marknaden förĂ€ndras snabbt och konkurrensen bland handlarna ökar hela tiden. För oss Ă€r det viktigt att alltid kunna erbjuda vĂ„ra kunder verktyg som verkligen gör skillnad för deras affĂ€r. Klarna Checkout Ă€r ett effektivt sĂ€tt att öka konverteringsgraden och det passar perfekt i vĂ„rt totala erbjudande av checkout-lösningar, sĂ€ger Christian Zanders, vd pĂ„ Jetshop.

Fördjupar samarbetet

I och med lanseringen av Klarna Checkout fördjupar Jetshop sitt samarbete med betalföretaget. Bland de e-handlare som varit med och testat och utvÀrderat integrationen nÀmns SC Styling samt Shirtstore som nyligen köpte upp konkurrenten Tshirtbox och har planer pÄ att expandera till Polen.

– Klarna Checkout Ă€r en smidig allt-i-ett-lösning för vĂ„r butikskassa. Den bĂ„de ökar vĂ„r försĂ€ljning och minskar vĂ„ra kostnader, sĂ€ger Peo Olsson, vd pĂ„ Shirtstore.

Jimmy Andersson
jimmy@ehandel.se