ANNONS

Anrika kedjan öppnar ny butik - "roligt och spännande"

Jan Kahlin, chef för butikerna på Würth

Fortsätter att expandera i Sverige.

ANNONS

Würth, som säljer allt från förbrukningsmaterial, skydd, verktyg och maskiner till yrkesproffs, utökar sin närvaro i landet. Den tyska kedjan, som även har en e-handel med positiv formkurva, öppnar en ny butik och den här gången i Kristianstad.

Kristianstad har länge varit en intressant marknad för Würth, med en hög närvaro av fältsäljare och en etablerad kundbas. Efterfrågan från våra kunder på en butik i området har varit betydande och vi är entusiastiska över möjligheten att äntligen kunna erbjuda våra tjänster och produkter på plats i Kristianstad, säger Jan Kahlin, chef för butikerna på Würth, i ett uttalande.

Den nya butiken kommer att vara belägen på Kärrvägen 6 i Långebro-området.

Det känns både roligt och spännande att vi nu närmar oss öppningen. Förutom ett brett utbud av produkter för proffs kan kunderna förvänta sig en hög servicenivå och god kompetens. I butiken kommer det också att kunna vara olika typer av utbildningar och kundevent och vi vill att butiken ska fungera som en naturlig mötesplats för våra kunder, säger Linda Bertilsson, butiksansvarig i Kristianstad.

Würth omsatte 1,1 miljarder kronor i Sverige under 2022 och den digitala affären växte med 35,4 procent. Det svenska bolaget har både centrallager som huvudkontor i Örebro och sysselsätter runt 450 anställda.

Nils Lund
nils@ehandel.se