ANNONS

Han blir ny teknikchef på Bubbleroom - “passar in perfekt“

Andreas Drougge

"Extra aktuellt inför vår kommande expansion".

ANNONS

E-handlaren Bubbleroom meddelar att man tagit in en ny teknikchef, CTO. Den som fått jobbet är Andreas Drougge, som närmast kommer ifrån Nelly där han hade samma roll. Han har även jobbat för Jetshop, numera Norce.

Och det visar sig att Bubbleroom redan provsmakat på Andreas.

Jag har redan fått möjlighet att jobba med Tech-teamet på Bubbleroom under en period som konsult. Bubbleroom är ett mycket drivet och förändringsvänligt bolag som hela tiden är framåtlutat, så valet var självklart att gå in i bolaget på heltid när möjligheten uppstod. Det känns väldigt inspirerande att bli en del av Bubbleroom nu och bidra med min kompetens inom både e-handel och tech i denna fas av Bubblerooms tillväxtresa. Så det är med stor passion och energi jag tar mig an detta uppdrag, säger Andreas Drougge.

Andreas tillträdde sin nya tjänst den första januari i år och Bubblerooms vd, Ville Kangasmuukko-Nordström, verkar mycket nöjd med rekryteringen.

Vi är otroligt glada och stolta att ha Andreas ombord med oss på tillväxtresan framåt. Med sina tidigare erfarenheter inom e-handel och tech kommer Andreas bidrag vara värdefullt för oss ur många perspektiv och hjälpa oss att accelerera vår utveckling. Något som är extra aktuellt när vi nu moderniserar och stärker vår system- och techmiljö inför vår kommande geografiska expansion. Med sitt driv, passion samt kundfokus passar Andreas perfekt in i Bubblerooms team, säger han.

Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se