Sรถk
Stรคng denna sรถkruta.
ANNONS

Rugvista i samarbete med Tradera - lanserar marknadsplats

Michael Lindskog, vd pรฅ Rugvista, och Stefan ร–berg, vd pรฅ Tradera
Nils Lund
nils@ehandel.se

Dela artikeln:

"Ett uttryck fรถr vรฅr cirkulรคra ambition".

ANNONS

Rugvista vill ge andrahandsmarknaden chansen och inleder dรคrfรถr ett samarbete med Tradera. Ett samarbete som innebรคr att bolaget dels kommer att kunna sรคlja mattor som anvรคnts vid fotograferingar, eller som har smรคrre avvikelser och skรถnhetsfel.

Allt kommer att ske pรฅ en marknadsplats som fรฅtt namnet Rugvista Re.Use.

Hรฅllbarhet รคr en grundlรคggande del av Rugvistas verksamhet och strategi och vi designar mattor som ska stรฅ sig รถver tid och genom trender. Vi erbjuder till exempel kollektioner med mattor tillverkade av naturliga hรฅllbara material, men รคven restaurerade รคldre mattor. Satsningen pรฅ Rugvista Re.Use, som vi gรถr tillsammans med Tradera, รคr ytterligare ett uttryck fรถr vรฅr cirkulรคra ambition, sรคger Patricia Rajkovic Widgren, Chief Organization & Sustainability Officer pรฅ Rugvista, i ett uttalande.

Dessutom bjuder Rugvista pรฅ kostnaden fรถr att publicera annonser. Den som vill sรคlja sin Rugvistamatta pรฅ Tradera slipper alltsรฅ den kostnaden.

Vi hoppas med denna satsning kunna inspirera vรฅra kunder till att ge sina mattor en andra chans i ett nytt hem. Samarbetet med Tradera skapar mรถjligheter till en mer cirkulรคr och hรฅllbar konsumtion, sรคger Patricia Rajkovic Widgren.

Satsningen lanseras i dag, den 8 december pรฅ Tradera.

Vi tycker det รคr mycket positivt och en viktig signal att Rugvista, som รคr Sveriges stรถrsta e-handlare av mattor, uppmuntrar sina kunder att ta tillvara pรฅ det som redan finns, sรคger Stefan ร–berg, vd pรฅ Tradera.

Dela artikeln: