Sök
Stäng denna sökruta.
ANNONS

Han lämnar toppjobbet på Boozt – ersättaren hämtas från Zalando

Lars Lindgaard lämnar Boozt
Boozt/Pressbild/Skärmdump
David Gustavsson
david@ehandel.se

Dela artikeln:

"Tacksamma för hans insats".

ANNONS

Ibland är det dags för något nytt. Och nu väljer Lars Lindgaard att lämna Boozt och sin tjänst som Chief Supply Officer på modeplattformen. Han efterträds av Sven Thiessen som har lång erfarenhet av att arbeta med varuförsörjning eller supply chain.

Sven Thiessen hämtas från Zalando där han ansvarat för logistik sedan 2019. Han har tidigare även haft ett liknande uppdrag på Amazon.

Jag vill tacka Lars Lindgaard för hans framgångsrika arbete med att insourca vår hanteringsverksamhet samtidigt som han säkerställt förstklassig leverans och kundnöjdhet trots en högre ordervolym än förväntat. Lars har tagit beslutet att det är dags för honom att ta nästa kliv i karriären.

Vi är tacksamma för hans insats och önskar honom lycka till i hans framtida åtagande. Samtidigt som Lars lämnar har vi haft möjligheten att rekrytera en tung profil som Sven Thiessen, kommenterar Boozts vd Hermann Haraldsson

Sven Thiessen tar över rodret 1 april.

Sven har lång erfarenhet av att rusta logistikverksamheter för hypertillväxt och skalbarhet och jag är övertygad om att han genom att bygga vidare på den framgång vi har haft hitintills kommer ta vår logistikverksamhet till nästa nivå, kommenterar vd:n.

Dela artikeln: