ANNONS

Efter flera år av sökande - här öppnar kedjan: "Intressant ort"

"Analyser visar att vi har stor potential".

ANNONS

NetOnNet meddelar att man äntligen kommer till Halmstad. En plats man länge sett fram emot att öppna upp i. Nu har kedjan hittat 2400 kvadratmeter som man kommer att flytta in i, någon gång under senhösten.

Efter att ha letat efter en lämplig lokal i den halländska residensstaden under ett antal år har vi nu äntligen hittat rätt lokal med rätt läge, säger Peter Andersson, retailchef på NetOnNet, i ett pressmeddelande.

Något företaget flertalet gånger understryker är stadens "stora potential". Enligt Peter Andersson är Halmstad "en mycket intressant ort med ett bra upptagningsområde".

Vi gläds åt att kunna öppna upp vår nya lagershop i Halmstad i höst, där våra analyser visar att vi har stor potential, säger han.

I kommunen, som ligger strategiskt belägen längs med E6:an, bor det cirka 70 000 personer. Här finns dessutom en högskola med campus med cirka 12 000 studenter. Bara i Halland bor det över 300 000 invånare inom en timmes bilresa.

Företagets nya lagershop kommer att sysselsätta närmare 25 personer. Den nya lokalen kommer även ha ytterligare 1000 kvadratmeters vidhängande lager- och personalutrymmen.

Vår nya lokal är belägen vid Halmstads södra infart från E6:an och på andra sidan ligger köpcentrumet Hallarna och handelsområdet Stenalyckan. Läget är ett klassiskt NetOnNet-läge; lättillgängligt och med bra trafikflöde. Platsen passar perfekt för vårt koncept. Våra lagershoppar är lite avsides belägna, med lägre hyra, och det i kombination med vårt uppskattade självbetjäningskoncept där kunden gör stora delar av jobbet själv bidrar till att vi kan hålla lägre priser, avslutar Peter Andersson.

Izabella Borowska
izabella@ehandel.se