Sรถk
Stรคng denna sรถkruta.
ANNONS

Nominera till E-star Awards 2021

Zophia Karlsson / Camilla Bergstrรถm
E-commerce Recruit

Dela artikeln:

Vem tycker du har genomfรถrt en prestation som fรถrtjรคnas att hyllas? Kanske du eller nรฅgon du kรคnner...

ANNONS

E-STAR AWARDS lanserades 2020 och blev direkt en succรฉ med en enorm mรคngd nomineringar och tusentals rรถster. Sjรคlvklart fortsรคtter vi รคven 2021 att tillsammans med branschen hylla personer som gjort en bedrift inom svensk E-handel under รฅret.

โ€En medarbetare รคr fรถretagets viktigaste resurs och de kan inte hyllas nog. Inget fรถretag lyckas utan hรฅrt arbete och med enskilda individer som vรฅgar sticka ut hakan och gรถra det dรคr lilla extra. Dessa personer fรฅr alldeles fรถr lite tid i rampljuset och det รคr det E-star Awards handlar om โ€“ att lyfta fram personerna bakom framgรฅngenโ€, fรถrklarar Sanny Malmberg, CEO pรฅ E-commerce Recruit.

E-Star Awards รคr ett pris som delas ut fรถr att lyfta fram och hylla alla medarbetare som gรถr E-handelssverige sรฅ fantastiskt. I รฅr delar det ut fem priser till stjรคrnor i branschen;

  • ร…rets Digitala Marknadstjรคrna
  • ร…rets E-commerce Rookie
  • ร…rets E-commerce Manager
  • ร…rets Drivkraft inom Hรฅllbarhet
  • ร…rets E-handelsprestation

Lรคs mer om priserna hรคr: E-star Awards 2021

Alla kan nomineras

E-star Awards รคr en hyllning fรถr alla i organisationen som gรถr en fantastisk insats i det dolda. Fรถr att ingen ska missas hรฅlls det en รถppen nominering dรคr kollegor, ledare och samarbetspartners kan nominera den eller de personer som de tycker fรถrtjรคnar att lyftas fram. Det gรฅr bra att nominera vem som helst sรฅ lรคnge man bara kan motivera varfรถr personen fรถrtjรคnar att vinna i respektive kategori. Nominering pรฅgรฅr under perioden 3e maj tom den 20 augusti. Nominera hรคr.

Fรถrra รฅrets vinnare

Fรถrra รฅrets lyckliga vinnare รคr ett facit att med passion och rรคtt fokus sรฅ kan man uppnรฅ bรฅde otroliga framgรฅngar inom fรถretaget men รคven bli uppmรคrksammade med ett pris.

ร…rets marknadsfรถrare: Emma Carlson - MM Sports

ร…rets E-commerce Manager: Peter Olsson - Teknikproffset

ร…rets E-handelsprestation: Mikael Snabb, Caia cosmetics

ร…rets digitala ledare: Rikard Lyko - Lyko

Dela artikeln: