ANNONS

Clas Ohlson satsar pÄ PayPal som betallösning

Clas Ohlson satsar pÄ PayPal som betallösning

Clas Ohlson slÀppte i vÄras sin nya e-handel, nÄgot som gav dem ett rejÀlt lyft. Nu tar man nÀsta steg i sin e-handelssatsning och erbjuder betalning med PayPal i sina engelska, svenska och norska nÀtbutiker.

ANNONS

Förutom att Clas Ohlson under de senaste Ären expanderat med nya butiker i Sverige har Àven e-handeln ökat stadigt, mycket tack vare lanseringen av sin nya e-handel tidigare i vÄras.

Nu vidareutvecklar Clas Ohlson sin onlineförsÀljning och erbjuder betalning med PayPal i deras svenska, norska och engelska nÀtbutiker.

– En viktig del av vĂ„r e-handelssatsning Ă€r att göra upplevelsen online sĂ„ inspirerande, informativ, enkel och positiv som möjligt för vĂ„ra kunder. En av de viktigaste sakerna Ă€r att kĂ€nna sig trygg nĂ€r man handlar online. Vi ser fram emot vĂ„rt samarbete med PayPal vilket möjliggör att vi kan erbjuda vĂ„ra kunder ytterligare en enkel och sĂ€ker betallösning, sĂ€ger Catrin Folkesson, e-handelschef pĂ„ Clas Ohlson.

Sedan Clas Ohlson lanserade den nya e-handeln har planen varit att expandera till nya lÀnder. Att erbjuda betalning med PayPal Àr en del av den satsningen och nÄgot som kan hjÀlpa dem att nÄ en Ànnu bredare mÄlgrupp.

KĂ€lla: Press via mail

Jimmy Andersson
jimmy@ehandel.se