ANNONS

De planterar ny e-handel: "Den modernaste i branschen"

Leif Thorwaldsson, vd på Lantmännen Maskin

"Ett sortiment på en miljon artiklar".

ANNONS

Latmännen Maskin tänder upp sin nya e-handel, som tagits fram i samarbete med kunder och testanvändare. Här säljer man tillbehör för lantbruks- skogs- och entrepenadmaskiner och originaldelar från flera olika varumärken.

Just nu är våra digitala kanaler extra viktiga. Jag är stolt och glad över vår nya e-handel, det är den modernaste i branschen, säger Leif Thorwaldsson, vd på Lantmännen Maskin, i ett pressmeddelande.

Vi har ett sortiment på cirka en miljon artiklar, vilket ingen annan aktör i branschen kan erbjuda. Vi har lagt mycket fokus på att utveckla sökfunktionen på e-handeln, så att det blir enkelt att hitta rätt reservdel till den specifika maskinen eller redskapet, säger Louise Sedin, försäljningschef på Lantmännen Maskin.

Man har även uppdaterat support- och serviceorganisationen, så att de kan svara på alla frågor gällande e-handeln och reservdelar. Man har också fyllt på med en mängd information om produkterna, för att hjälpa kunderna att hitta rätt.

Vår nya och uppdaterade e-handelsplattform grundar sig på Lantmännens Maskins önskan om att vara ”Alltid nära”. Våra butiker runt om i landet är viktiga men som komplement ska vi även finnas tillgängliga online och kunna ta emot beställningar dygnet runt, alla dagar i veckan. Vi kommer också fortsätta att utveckla e-handeln och sortimentet, säger Louise Sedin.

Nils Lund
nils@ehandel.se