Sรถk
Stรคng denna sรถkruta.
ANNONS

Porsche lanserar e-handel i Sverige: "Ska bli intressant"

Nils Lund
nils@ehandel.se

Dela artikeln:

Sjรถsรคtts med nya modellen.

ANNONS

Hรคr รคr en glad nyhet fรถr alla de som รคlskar sportbilar, men samtidigt bryr sig om miljรถn och dessutom har runt 1,5-2 miljoner kronor som brรคnner i fickan som man bara mรฅste spendera online. Porsche Stockholm lanserar nรคmligen en ny e-handel dedikerad till biltillverkarens helelektriska sportbil, Porsche Taycan.

Det finns ett fรฅtal bilar som รคr fรคrdiga fรถr leverans redan nu, men fรถr de flesta kunder handlar det om en bestรคllning och leverans under den senare delen av 2020 oavsett om man kรถper i butik eller bokar online. Det hรคr รคr fรถrsta gรฅngen som vi erbjuder den hรคr typen av tjรคnst och det ska bli intressant att fรถlja intresset frรฅn marknaden, sรคger Andreas Strid, mรคrkeschef pรฅ Porsche Stockholm, i ett pressmeddelande.

"Tajmingen รคr lรคglig"

Porsche Stockholm sรคger att man har sett att mรฅlgruppen fรถr den specifika modellen รคr vรคl bevandrade inom e-handel och att det dรคrfรถr fรถll sig naturligt att lansera den hรคr lรถsningen.

Vi vet att huvudmรฅlgruppen fรถr Taycan har sรฅvรคl vana som intresse att handla bil pรฅ detta sรคtt, men det gรฅr ju inte att sticka under stol med att tajmingen dessutom รคr vรคldigt lรคglig med tanke pรฅ den rรฅdande situationen i omvรคrlden. Detta ger fler intresserade mรถjlighet att bestรคlla sin bil utan att slรคppa pรฅ eventuell karantรคn eller allmรคn fรถrsiktighet.

Dela artikeln: