ANNONS

Lekmer öppnar Stockholms största barn- och babybutik

Lekmer öppnar Stockholms största barn- och babybutik

Nätbutiken Lekmer.se tar steget in i den fysiska butiksvärlden. Enligt egen utsago kommer det att bli Stockholms största barn- och babybutik. Med satsningen vill man ge kunderna det bästa från både den fysiska och digitala världen.

ANNONS

På senare tid har vi sett flera e-handlare som satsat på fysiska butiker. Bland annat öppnade Babyshop.se i somras sin första butik under namnet, Babyshop Store, i Sturegallerian i centrala Stockholm.

Nu meddelar Cdon-ägda, Lekmer.se, att man kommer att öppna Stockholms största barn- och babybutik i Barkarby. I butiken, som är 1 200 kvadratmeter stor, kommer barnfamiljen hitta allt från leksaker till barnkläder, barnvagnar, bilbarnstolar och inredning till barnrummet.

– Att Lekmer öppnar en fysisk butik är ett naturligt steg då vi skall finnas där våra kunder finns, på datorn, i läsplattan, i mobilen och i den fysiska världen. Butiken och nätbutiken är sömlöst integrerade med varandra och vi kommer erbjuda en unik kundupplevelse, säger Fredrik Palm, VD på Lekmer.se.

Kontantlös butik

Butiken som öppnas den 12 april kommer att utrustas med digitala storbildsskärmar och onlinestationer som ska ge kunderna en multikanal-upplevelse, och tillgång till hela nätbutikens utbud. Kunderna kommer även känna igen kassan från nätbutiken då betalningen sker med kort eller faktura.

– Butiken är helt kontantlös. Vi erbjuder istället faktura- och kortbetalning kostnadsfritt, precis som i vår Internetbutik. På så vis skapas en tryggare miljö för butikspersonalen och våra kunder. Dessutom erbjuder vi alltid 365 dagars öppet köp, förlossningsgaranti och om vi inte har produkten i butikshyllan så skickar vi den från vårt centrallager direkt hem till kunden, säger Fredrik Palm.

Källa: Press

Jimmy Andersson
jimmy@ehandel.se