Sök
Stäng denna sökruta.
ANNONS

100 verkstäder hjälper ABS Wheels att sälja däck på nätet

100 verkstäder hjälper ABS Wheels att sälja däck på nätet
Andie Lahdo, VD ABS Wheels
Johanna Allhorn
johanna@ehandel.se

Dela artikeln:

Leverans till en verkstad där kunden kan få sina nya däck monterade är ABS Wheels senaste storsatsning.

ANNONS

E-handlaren ABS Wheels, som säljer däck och fälgar, håller för närvarande på att sätta ihop ett omfattande verkstadssamarbete med aktörer över hela Sverige. När det är klart ska kunder som lägger en beställning på ABS Wheels sida kunna välja om han eller hon vill få sina däck och fälgar monterade hos ABS Wheels i Stockholm eller om varorna istället ska skickas till någon av de verkstäder ABS Wheels samarbetar med. Kunden kan sen åka till sin valda verkstad där monteringen sker.

- Detta har vi gjort för att hjälpa våra kunder. Enligt vår senaste kundundersökning så tipsade dom flesta om en typ av förenklad montering, säger Andie Lahdo, VD och grundare ABS Wheels.

Allt fler däckföretag verkar se nyttan med att inleda samarbeten med verkstäder. I november stod det till exempel klart att Bythjul.com skulle jobba ihop med ett antal Point S-verkstäder.

"Bara de bästa får jobba med oss"

Och enligt ABS Wheels, som nyligen såg en ökad tillströmning i samband med lanseringen av sin nydesignade sida, blir företagets nya leveransvariant betydligt smidigare för kunderna. De fick tidigare antingen ta sig till ABS Wheels i Stockholm eller beställa hem sina varor för att sedan själv ta med dem till en verkstad. Kunden slipper nu att hämta ut däcken på ett utlämningsställe, och kan vara säker på att den som utför monteringen är lämpad för jobbet.

De verkstäder som hittills är klara för projektet ska vara utspridda från Kiruna i norr till Malmö i söder och enligt Andie Lahdo tillkommer hela tiden nya verkstäder till samarbetet.

- Vi handplockar alla däckverkstäder. Bara dom bästa får jobba med oss, säger han.

När ska det här lanseras?

- Vi kommer att lansera funktionen inom kort. Just nu sammanställer vi allting då det gått så fort, vi har växtvärk och växer så det knakar.

Dela artikeln: